Despre noi

Cine suntem

Terra a pornit de la o idee în 2010 și a ajuns în mai puțin de 6 ani să fie unul dintre cele mai cunoscute și apreciate branduri din SE Europei pe piața produselor din fibră de sticlă destinate construcţiilor cu o prezenţă în majoritatea ţărilor din UE, dar și în Ucraina, Belarus și Rusia. Clienții noștri sunt companii de construcții, marii distribuitori de materiale de construcții și producători de produse și accesorii care se folosesc în sisteme de termoizolare, armare și renovare.


Investiție

Produsele Terra sunt fabricate în Zona Economică Liberă din Vulcănești, Republica Moldova, la 175 km distanţă spre sud de municipiul Chișinău, 40 km de la graniţa cu România și 2 km de la graniţa cu Ucraina, unde, în urma unei investiții de tip greenfield, de peste 5 milioane USD a fost construită o unitate de producție ultramodernă.

Produsele noastre sunt realizate din materii prime de cea mai bună calitate, prin procese tehnologice atent controlate, îndeplinind pe deplin standardele Europene pentru rezistență și durabilitate și beneficiind astfel de acreditările necesare din partea Institutelor de verificare a calității materialelor pentru construcții din România, Cehia și Germania (URBAN INCERC, TZUS, DIBt). Fabrica dispune în acest moment de una dintre cele mai mari capacități de producție din SE Europei, care are ca scop ajustarea continuă la cerinţele noi ale diverșilor clienţi.

  • 2016 – Începe un proces de extindere a distribuției la nivel mondial
  • 2015 – Se finalizează investiția de tip greenfield în fabrica ultramodernă
  • 2012 – Terra Impex se lansează oficial pe piață
  • 2011 – Se pun bazele fabricii din Vulcănești
  • 2010 – Ideea de Terra Impex se formează

Fabrica noastră


Calitate

Satisfacţia clientului este prioritatea noastră principală. Noi încercăm întotdeauna nu doar să înţelegem cerinţele clienţilor noștri în ceea ce privește calitatea, eficienţa costurilor, siguranţa și sustenabilitatea mediului, dar de asemenea împărtășim aceste valori și angajaţilor noștri, pentru ca, în cele din urmă, să satisfacem necesităţile clienţilor la cel mai înalt nivel.

Angajați

Calitatea performanţei noastre se bazează pe know-how-ul angajaţilor noștri. Datorită acestui fapt investim continuu în formarea echipei noastre prin training-uri și educaţie suplimentară ale angajaţilor. Noi înţelegem sustenabilitatea ca un principiu complex, integrat în dimensiuni sociale, tehnologice, economice și ecologice.

Echipa noastră

General ManagerMARIUS ZAHIU
Commercial AssistantANA PÎRVU
Factory DirectorIVAN CAMBUR
Finance ManagerMELINA CHIRILĂ
Supply ChainTATIANA TIRPU
Production DirectorRADU VASILE
HR ManagerGRECU ȘTEFAN
Finance ManagerCOLIS NADEJDA
Quality ManagerFLESTER ALA

Certificate